Fremtiden til Sterling og Balotelli

Det hevdes at Raheem Sterling er blitt tilbud minimum £100000 i uka av Liverpool, mens Mario Balotelli må kjempe for sin fremtid på Anfield med nye spisser på vei inn til sommeren.

Velinformerte Paul Joyce i Daily Express skriver at Raheem Sterling er blitt tilbud en kontrakt verdt om lag £100000 i uka, og hvor bonuser for mål og målgivende kan bringe hans lønn opp til £130000.

Dersom unggutten fortsetter å prestere, vil en forvente at ytterligere forbedrede betingelser vil bli tilbud, slik som har skjedd med spillere som Daniel Sturridge, Philippe Coutinho og Luis Suarez.

Avisen tror Liverpool ønsker å selge Mario Balotelli til sommeren, dersom klubben kan finne en kjøper. Det vil nå være opp til Balotelli selv for resten av sesongen å overbevise Brendan Rodgers om at han fortjener en forlenget fremtid på Anfield.

Ved siden av at Divock Origi kommer tilbake fra lån hos Lille skal Liverpool ha planer om å hente Danny Ings fra Burnley etter at spissens kontrakt løper ut etter denne sesongen.