Frustrert Henderson

Jordan Henderson legger ikke skjul på at han er sønderknust etter å ha blitt satt på sidelinjen i trolig opp mot to måneder.

Å miste kapteinen Henderson er et hardt slag for Liverpool og Brendan Rodgers, etter at man ventet å få løpsmaskinen tilbake med det første. Sammen med Daniel Sturridge skulle han gi ny energi i et rødt lag som har tapt de to siste ligakampene mot West Ham og Manchester United.

Nå blir det spennende å se hvordan manager komponerer midtbanen fremover. Med tre på midten har Rodgers benyttet Lucas bak Milner og Henderson, etter at Emre Can hadde den mest defensive posisjonen ved starten av sesongen.

Trolig vil Joe Allen, som er på vei tilbake etter skade, nå komme i tankene til Brendan Rodgers, sammen med 18-årige Jordan Rossiter som imponerte borte mot Bordeaux.

Spesielt i hjemmekampene vil en også anta at det kan bli aktuelt å bruke en kreativ spiller, som Philippe Coutinho, enten foran to av de mer typiske sentrale midtbanespillere nevnt over eller som en av to foran et anker.