Frykter at Lovren blir ute i minst to måneder

Selv om Gary McAllister forsøkte å tone ned alvorligheten av Dejan Lovrens skade etter kampslutt mot Carlisle, virker det som kroaten må belage seg på et langt skadeopphold.

- Lovren landet forkjært. Det så ikke bra ut da han ble båret av banen, men jeg krysser fingrene og tror ikke at det var så alvorlig som det først så ut til, uttalte førstelagstrener McAllister på pressekonferansen etter kampen.

Signalene fra McAllister synes imidlertid å være litt for optimistiske, om vi skal tro Liverpool Echo. Lokalavisen melder at Lovren har skadet leddbåndene i høyre ankel såpass mye at kroaten må belage seg på et langt opphold på sidelinjen.

Lovren ble båret av banen mot slutten av andre ekstraomgang, og hadde tydelig store smerter etter at han landet forkjært etter en hodeduell. Han ble gitt oksygen mens han ble båret av banen.

Echo melder at 26-åringen vil gjennomgå en scan som vil avdekke det fulle omfanget av skaden i høyre ankel. Liverpools medisinske stab frykter at midtstopperen blir satt ut av spill i minst to måneder, skriver lokalavisen.