Fryser billettprisene foran neste sesong

Liverpool annonserer i ettermiddag at billettprisene for voksne ikke øker foran 2015/2016-sesongen.

Sesongbillettene for voksne vil fortsatt ligge mellom 710 pund og 869 pund neste sesong, mens prisen på barnebilletter skrus ned fra 200 pund til 180 pund, melder klubbens offisielle nettsted.

Les også: Skal diskutere billettprisene på Anfield

– Våre sesongkortholdere er ekstremt lojale, og vi er glade for å annonsere en nedgang i billettprisene for barn og frosne billettpriser for voksne foran neste sesong. Diskusjoner om priser på øvrige billetter pågår fortløpende, sier Liverpool-direktør Ian Ayre i en uttalelse til klubbens nettsted.

De siste fire årene har Liverpool FC samarbeidet om blant annet billettpriser med klubbens offisielle supporterkomité. Tidligere i år opprettet komitéen en arbeidsgruppe med fokus på billettpriser, og klubben har hatt to møter med denne gruppen siden den ble opprettet i januar i år.

Les også: Protesterer mot billettprisene

– Dialogen mellom arbeidsgruppen og Liverpool FC har vært positiv. Lignende samtaler om billettpriser vil finne sted i fremtiden, sier Bob Humphries, som er leder for supporterkomitén.

Arbeidsgruppen hilser nyheten velkommen i en uttalelse på supportergruppens Spirit of Shanklys hjemmeside. Der skriver de blant annet at de vurderer avgjørelsen om å fryse billettprisene foran 2015/2016-sesongen som et steg i riktig retning med tanke på å gjøre kampbilletter rimeligere for fansen.