Fulton og McLaughlin på landslagsoppdrag

Keeperen på Liverpool U21 har blitt tatt ut i troppen til Skottlands ungdomslandslag, mens utlånte Ryan McLaughlin er tilbake for seniorene til Nord-Irland.

Ryan Fulton satt på benken da Liverpool nylig møtte Carlisle i Capital One Cup, og med Danny Ward ute på lån er 19-åringen nå i praksis tredjekeeper for de røde etter Simon Mignolet og Adam Bogdan.

Storvokste Fulton står mellom stengene for Liverpool U21 og gjorde en god kamp da Leicester i går ble slått med 2-1, og Ryan Fulton reddet et straffespark.

Ryan har ennå ikke spilt for Skottland U21, men kan få en mulighet i neste måned siden han er tatt ut i troppen til skottene som møter Frankrike og Island til kvalifiseringskamper for EM 10. og 13. oktober.

Utlånte Ryan McLaughlin, som nå spiller sin fotball i Aberdeen, er tilbake i troppen til Nord-Irland foran de viktige kampene mot Hellas og Finland.

Nordirene topper gruppe F foran de to avsluttende kampene i Belfast og Helsinki og har en unik mulighet til å komme seg til et EM-sluttspill for første gang i historien.