Gerrard drømmer om å bli manager for LFC

Steven Gerrard legger ikke skjul på at han veldig gjerne tar over tømmene på Anfield en dag, og at han da ønsker Xabi Alonso eller Jamie Carragher som sin assistent.

I en rad av publiserte utdrag fra sin nye biografi, gjengitt i Daily Mail, sier Steven Gerrard at det er hans drøm å bli manager for de helrøde.

«Noen ganger tillater jeg meg å la tankene vadre og tenke «ville det ikke bli utrolig å lede Liverpool en dag»» Pr. i dag kan jeg ikke vite om jeg er god nok eller om jeg noen gang i fremtiden vil bli spurt.

«Først og fremst må jeg føle meg sikker på at jeg kan gjøre suksess som manager. Jeg vil aldri ta en jobb bare på bakgrunn av mitt navn.

«Jeg vet at det å være manager for Liverpool Football Club er en enorm jobb. Det krever den rette mannen med de rette egenskapene og viten. For meg kan det derfor, for øyeblikket, bare være snakk om et «kanskje». Alt jeg nå kan si er at det er en deilig drøm å ha.

«Hvis jeg fortsatt skal fantasere litt, helt hypotetisk, om at jeg en dag blir manager for Liverpool, da vet jeg hvem jeg ville ha som min assistent: Xabi Alonso eller Jamie Carragher. De er veldig intelligente, har dyp kunnskap om fotball og er spesielle menn.»

Et annet sted i boka omtaler Gerrard Alonso slik: «Det var klart at Alonso var kongelig etter vår første treningsøkt sammen i august 2004, og Rafa Benitez, som hadde vært så smart ved å kjøpe ham, var tilsvarende dum som solgte ham til Real Madrid fem år senere. Han var, med god avstand, den beste sentrale midtbanespilleren jeg noen sinne har spilt sammen med.»