Gerrard er «veldig skuffet» over Sterling

- Jordan og Raheem er i forskjellige ender av skalaen, sier Steven Gerrard. Han ber Sterling manne seg opp slik situasjonen er nå.

Steven Gerrard sier i nye intervjuer med BBC og Skysports, at han ikke kan se for seg at Raheem Sterling blir på Anfield. Han blir også sitert på at han er «veldig skuffet» over Sterling, etter det som har skjedd den siste uka.

- Jeg er ikke fornøyd med alt det som skjer, jeg synes det er unødvendig. Dette er en situasjon som krever at alle oppfører seg som menn.

- Raheem trenger å gå å snakke med eierne og til Brendan selv, fortelle dem hva han ønsker og ta det den veien. Du trenger ikke bli syk og nekte å dra på turné, sier Gerrard til Skysports. 

Vanskelig å støtte Raheem

- Jeg er på utsiden og sitter langt unna, og kjenner ikke detaljene, men fra der jeg sitter er det veldig skuffende. 
 
- Raheem er en fantastisk spiller, og en grei kar også. Men han er ikke «månedens smak» blant Liverpool-supporterne for øyeblikket, og man kan ikke bebreide dem for det. De har vist ham stor støtte og ment at det beste stedet for ham å være de neste årene er Liverpool, og jeg mener det samme. 
 
- Raheem tar sine egne beslutninger og jeg må respektere dem, men det er veldig vanskelig for meg å sitte her og støtte Raheem og de rundt ham i forhold til hva de ønsker å gjøre med kontrakten hans og karrieren i en så ung alder. 
 
- Jeg bare håper for ham at hvis han bestemmer seg for å dra, at han ikke blir en spiller for troppen, sier Gerrard til Skysports. 
 
Saken fortsetter under bildet. 
 

- Jordan er profesjonell

Fredag blir Henderson sannsynligvis presentert som ny Liverpool-kaptein. Det mener Gerrard er den riktige avgjørelsen, og i et intervju med BBC benytter han samtidig muligheten til å sende et stikk til Sterling. 

- Raheem og Jordan er på forskjellige ender av skalaen. Jordan er så profesjonell, han er en vinner og en topp kar, sier Gerrard til BBC.

- Jeg tror ikke det er noen andre som passer så bra til å ta kapteinsbåndet fra meg. Jeg ser mye av hvordan jeg spiller i hvordan Jordan gjør det, og det jeg liker med ham er at han er veldig ydmyk.

- Jordan har vært lojal til klubben ved å signere en ny kontrakt og jeg ønsker ham lykke til, sier Gerrard.

Svikte supporterne

Gerrard mener Sterling svikter supporterne ved å ikke være med på treningsleiren til Asia og Australia.

Liverpool møter Thai All Stars til den første treningskampen på Rajamangala Stadium i Bangkok 14. juli, etter det står Brisbane Roar på Suncorp Stadium 17. juli for tur. Tre dager seinere er Adelaide United FC motstander på Adelaide Oval , før kamp mot Malaysia XI 24. juli i Kuala Lumpur. Siste treningskamp i pre-season er mot HJK Helsinki i Finland 1. august.

- Det er millioner på millioner av Liverpool fans rundt omkring i verden som klør etter å se Raheem Sterling i en Liverpool-trøye. Så jeg synes ikke det er rettferdig overfor dem hvis han oppfører seg slik, sier Gerrard til Skysports.

KOMMENTAR: Fra vindu til saga