Gerrard på banen eller benken?

Brendan Rodgers har en avgjørelse å ta. Skal han sette Steven Gerrard rett inn på laget igjen etter skadeavbrekket, eller skal han begynne med kapteinen på innbytterbenken mot Swansea?

- Alle lurer på om Stevie kommer rett inn på laget igjen eller ei, men det var det samme da Daniel Sturridge kom tilbake etter skade, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Starter han, eller gjør han det ikke? Det dere har sett i min tid her er at det handler om laget, og hvordan vi kan oppnå resultater som lag, fortsetter Liverpool-manageren kryptisk.

- Det viktigste er at Steven er skadefri igjen, og vi har også Lucas Leiva som kommer tilbake snart. Det vil gi ekstra konkurranse om plassene nå som vi bare skal spille en kamp i uken, om vi ser bort fra cupkampen. Alle kommer til å kjempe og konkurrere om plassene.

- Det fine denne sesongen er at alle fikk muligheten til å spille i løpet av de tre eller fire første månedene av sesongen, og deretter fant vi en måte å vinne kamper på. Det er noe alle må respektere. Det handler om laget, og lagånden. Jeg vil alltid ta ut det laget jeg føler er best skikket til å vinne kampen.

- Steven er en kar som er en av de største spillerne i historien til Premier League, og kanskje den største spilleren denne klubben har fostret. Men det jeg vet er at Steven alltid setter laget først. Jeg har enorm respekt for ham, om han spiller eller ei, og beundrer ham som spiller og person.

- Men jeg er ikke en kar som tar avgjørelser basert på følelser, eller basert på om jeg liker noen eller ei. For meg handler det om å ta ut det laget som har den rette balansen, som gjør at laget fungerer slik at det vinner. Steven har fortsatt enorme kvaliteter som vi vil trenge fra nå av og ut sesongen.

- Jeg håndterer situasjonen her, med det som kanskje er den beste spilleren som har spilt for klubben, og som nå nærmer seg slutten av sin karriere. Selvsagt er det utfordrende.

- Det var utfordringer med Luis Suarez og Jamie Carragher også. Det handler om å håndtere disse problemstillingene samtidig som du forsøker å bygge et lag som gjør denne klubben konkurransedyktig igjen på det aller høyeste nivået. Du må gjøre deg fortjent til lønnen din.