Gerrard samler tidligere lagkamerater

Steven Gerrard har planer om å arrangere en veldedighetskamp på Anfield søndag 29.mars, der han samler tidligere lagkamerater fra sin 17 år lange Liverpool-karriere.

Det kan bli gjensyn med en rekke tidligere Liverpool-stjerner på Anfield den 29.mars, melder Liverpool Echo. Xabi Alonso, Fernando Torres og Pepe Reina er blant spillerne som Gerrard har invitert til å spille kampen. Jamie Carragher er også invitert, men Echo tror det blir som lagleder, og ikke som spiller.

Lokalavisen skriver at prosessen med å rekruttere spillere til kampen er startet, men Liverpool FC kan ikke bekrefte at kampen blir en realitet ennå. Tanken er at inntektene fra kampen skal gå tilbake til lokalsamfunnet gjennom Liverpool FC Foundation og sykehuset Alder Hey. Organisasjonskomiteen vil også forsøke å involvere Everton FC.

Gerrard ønsker å gi noe tilbake til byen som en avskjedsgave før han forlater Liverpool FC og drar til USA til sommeren. Fulle tribuner på Anfield kan generere en halv million pund til veldedige formål på Merseyside.

Det spilles landskamper den aktuelle helgen i mars, så Gerrard er avhengig av å få samlet et tilstrekkelig antall gamle lagkamerater som ikke er involvert i landslagsfotball denne helgen. Luis Suarez er for eksempel blant spillerne som er blitt invitert til å spille kampen, men det er lite sannsynlig at han kommer da Uruguay møter Marokko i en privatlandskamp lørdag 28.mars. Javier Mascherano har samme problem, da Argentina møter El Salvador og Equador rundt de tider.

Spillere som Jordan Henderson, Daniel Sturridge og Raheem Sterling vil sannsynligvis også være opptatt med landslagsfotball. England møter Litauen på Wembley fredag 27.mars, og flyr så til Italia for å spille en privatlandskamp der tirsdag 31.mars.