Gerrard skal applauderes inn på banen

Steven Gerrard skal applauderes inn på banen, når han spiller karrierens siste hjemmekamp på Anfield, mot Crystal Palace på lørdag.

Både Crystal Palace-spillerne og de øvrige Liverpool-spillerne vil stå æresvakt for Gerrard når han entrer gressmatta til sin siste kamp på Anfield, skriver Telegraph.

Liverpool ønsker å hedre sin kaptein på denne måten når de møter Palace på lørdag, og både Liverpool-spillerne og Palace-spillerne vil applaudere Gerrard når han kommer ut av spillertunellen. Det blir også organisert en mosaikk på The Kop for å markere Gerrards 17 år på Liverpools førstelag og 11 år som klubbens kaptein.

Gerrard ønsker ikke at kampen skal bli et sirkus, der hans avskjed overskygger alt annet, men det er nesten ikke til å unngå at han vil stå i sentrum nå som Liverpools sjanser til å kvalifisere seg til neste års Champions League er begravet.

Gerrard blir ikke den eneste Liverpool-spilleren som tar farvel med Anfield-publikummet på lørdag. Glen Johnson vil også spille sin siste hjemmekamp for Liverpool, og Telegraph melder at Schalke nå viser interesse for høyrebacken. Den tyske klubben blir ledet av den tidlgiere Chelsea-manageren Roberto Di Matteo. West Ham har også vist interesse for Johnson, og det er også mulig at Napoli vil forsøke å hente ham dersom Rafa Benitez fortsetter i klubben.

Lucas Leiva kan også være på vei bort fra Liverpool, ifølge Telegraph. Brasilianeren har vurdert sin fotballfremtid det siste året, og Napoli kan være et alternativ også for midtbanespilleren.