Gerrard: – Ville ha blitt om jeg fikk trenerrolle

– Jeg ville vært skreddersydd for å fylle en av de rollene, i tillegg til å være tilgjengelig som en spiller for troppen, sier Steven Gerrard.

Steven Gerrard er nå aktuell med en ny versjon av sin selvbiografi «My Story».

I den skriver Gerrard ifølge Daily Mail om at han gjerne skulle fått samme sjansen som Ryan Giggs fikk i Manchester United om å bli en en del av trenerstaben.

– Jeg har evnene til å spille fortsatt, men fysisk kunne jeg ikke spille hver eneste kamp i min alder. Jeg satte ikke pris på å være innbytter i forrige sesong. Jeg likte ikke å ikke vite om jeg var i førsteelleveren eller ikke. Det er kanskje egoistisk av meg, men jeg hadde spilt hver eneste kamp lenge, sier Gerrard i et intervju Daily Mail.

– Jeg snakker kanskje mot meg selv her, men det som hadde holdt meg i Liverpool denne sesongen ville vært sjansen til å følge Brendan Rodgers og hans trenerstab i tillegg til å spille, sier Gerrard.

Ble først nevnt etter at jeg bestemte meg

– De ideene ble først nevnt for meg etter at jeg bestemte meg for å dra. Jeg vet ikke om jeg kommer til å bli god nok til å bli manager, eller en nummer 1, 2, 3 eller 4. Liverpool erstattet Colin Pascoe og Mike Marsh i sommer, så de så etter en ny nummer 2, eller nummer 3 eller nummer 4. Jeg ville vært skreddersydd for å fylle en av de rollene, i tillegg til å være tilgjengelig som en spiller for troppen. Jeg kunne vært en god spiller for troppen, en god innbytter og også fått en trenererfaring som penger ikke kan kjøpe, sier Gerrard.

Gerrard sier han er overrasket over at en slik rolle ikke ble nevnt da Ian Ayre var i møter med agenten hans.

– Jeg ville ha blitt værende som en troppspiller om jeg hadde fått sjansen til å lære mer om å være manager og trener. Jeg dro med alle dørene åpne, men jeg kunne fortsatt vært i Liverpool nå, sier han i intervjuet. 

Gerrard har helt tydelig tro på Brendan Rodgers som manager, og mener han burde bli den neste landslagssjefen etter Roy Hodgson. 

– Måten han vil spille på ville passet England. Han ville forbedret ballinnehavet man trenger på internasjonalt nivå. Han er glitrende også til å lede individuelle spillere, sier Gerrard. 

LES OGSÅ: Pearce: Latterlig å tro at Rodgers jobb er truet nå