Gerrard viste seg frem i debuten

Grytidlig søndag morgen spilte Steven Gerrard sin første omgang for Los Angeles Galaxy, og scouseren rakk å imponere fansen med en rekke langpasninger. Se video!

Den tidligere Liverpool-kapteinen startet oppgjøret mot mexicanske Club América i International Champions Cup, men det var en annen rød kjenning som stjal overskriftene i California.

Saken fortsetter under.

For etter at Carlos Quintero hadde sendt bortelaget i ledelsen bare sju minutter inn i kampen, utliknet Robbie Keane på strålende vis. Iren fikk en lang ball i bakrommet, fintet vekk forsvaret og América-keeperen med et eminent nedtak, før han enkelt trillet inn 1–1 rett før pause.

Gerrard var sentral i spillet til de hvitkledde gjennom hele omgangen. Han styrte tempoet, taklet og slo langpasninger på sedvanlig vis, og det var særlig sistnevnte som imponerte de fremmøtte på StubHub Center, ifølge avisen Daily Mail.

• Sjekk Gerrards høydepunkter i videovinduet nederst i saken!

Omtrent halvveis inn i omgangen kom Gerrard til en god målsjanse, men forsøket ble blokkert. Før kampen var det planlagt at 35-åringen bare skulle gjennomføre én omgang i debuten, og han ble som ventet byttet ut ved pause.

– Jeg synes Steven spilte bra. Pasningene hans er veldig gode, samarbeidet hans med Juninho (sentralt på midten, journ. anm.) var bra. Han vant noen dueller, hjalp med å skape noen sjanser og kunne hatt et mål. Debuten var veldig lovende, sa manager Bruce Arena, ifølge Liverpool Echo.

Ti minutter før full tid fikk Gerrard se lagkameraten Alan Gordon stange inn 2–1 til de hvite, noe som også ble sluttresultatet. Allerede om to dager skal Galaxy møte Real Salt Lake i en cupkamp, før San Jose Earthquakes kommer på ligabesøk fredag.