Glad for å være skadefri igjen

En hamstringskade holdt Philippe Coutinho på sidelinjen i fire kamper. Det var en frustrerende periode for brasilianeren.

Coutinho fikk strekkskaden i baksiden av låret midtveis i andre omgang i 4-1 seieren over Manchester City på Etihad. Han måtte deretter stå over hjemmekampene mot Bordeaux og Swansea, og bortekampene mot Southampton (ligacup) og Newcastle. Han var tilbake i bortekampen mot Sion, hvor han fikk spille den siste halvtimen, og mot West Bromwich i helgen startet han kampen.

– Det føles mye bedre nå. Jeg trener igjen, og er tilgjengelig for spll. Det er det beste, for jeg føler at det er veldig vanskelig å gå skadet. Det er helt forferdelig, sier midtbanespilleren til Liverpoolfc.com.

– Vi som er spillere elsker selvsagt å spille fotball, og da er det best å være tilgjengelig for spill. Nå føler jeg meg i fin form, og håper jeg kan hjelpe laget på best mulig måte.

Coutinho ble byttet ut etter 71 minutters spill mot West Bromwich. Altså bare et par minutter før Jonas Olsson stanget inn gjestenes andre mål i kampen.

– Vi ga aldri opp. Det var en vanskelig kamp mot et lag som la seg dypt. Stemningen på stadion var utrolig. Supporterne drev oss fremover. Utligningsmålet var veldig viktig, og vi var fornøyde med det slik situasjonen var.

– Fansen støtter oss, og det er veldig viktig, som jeg har sagt tidligere. Vi håper at stemningen blir like god resten av sesongen, som den var i helgen. Det viktig at alle står sammen, slik at vi kan oppnå gode resultater i ligaen.

🔴🔴

Et bilde publisert av Philippe Coutinho (@phil.coutinho)