Glad for at Sturridge er tilbake

Lucas Leiva tror at Daniel Sturridge bare vil bli bedre og bedre i ukene som kommer.

Den målkåte spissen satte to baller i nota bak Aston Villa-keeper Brad Guzan i går, og var med på å sikre Liverpools første ligaseier på over en måned.

- Vi vet hva Daniel er kapabel til. Han er fortsatt ikke 100% i form, og mangler noe av skarpheten ennå, men jeg syntes han klarte seg bra i 90 minutter mot Villa, sier Lucas til Liverpoolfc.com.

(Video med tillatelse av TV 2)

- Han har utrolige kvaliteter, og kan score mål. Det er eksakt hva vi har slitt med.

Fortjent seier

- Jeg synes det var veldig positivt at vi gjorde tre mål i denne kampen. Vi må selvsagt fortsatt forbedre oss på noen områder, men arbeider vi hardt og vinner kamper vil det gi oss selvtillit med tanke på tiden som kommer.

- Denne seieren var meget viktig. Vi har gått gjennom mye de siste ukene, og vi visste det var viktig å ta tre poeng nå. Jeg synes vi fortjente det. Jeg mener vi var det beste laget fra første fløytesignal av.

- Vi har fortsatt noen ting vi må forbedre, men det viktigste denne gangen var seieren og de tre poengene. Forhåpentligvis blir dette seieren som får oss igang. Vi har to svært viktige kamper foran oss nå.

- Folk har kritisert oss mye. Resultatene har ikke vært gode. Men i denne kampen viste vi utmerket lagånd og vi viste at vi er en god spillergruppe som ønsker å kjempe til siste slutt for at ting skal bli riktig. Det var godt å vinne igjen, og forhåpentligvis fortsetter vi med det, slik at vi får selvtilliten tilbake.

LES OGSÅ: HYLLER TOMÅLSSCOREREN

Ima Count my blessings... Result was a wavedown, 3 points in the bag. #redordead #dstudge

Et bilde publisert av Daniel Sturridge - Dstudge (@danielsturridge)