Glad for hjemmekamp i ligacupen

Simon Mignolet sier Liverpool kom svært godt ut av ligacup-trekningen tirsdag kveld.

– Man er alltid fornøyd når man får hjemmekamp, sier keeperen til klubbens nettsider.

De røde ble trukket til å spille mot League Two-klubben Carlisle United på Anfield, mens flere Premier League-kolleger, deriblant Tottenham og Arsenal, skal møte hverandre. Mignolet er glad det tynnes ut blant topplagene allerede nå.

– Da jeg så at andre Premier League-klubber ble trukket til å møte hverandre, er det alltid en bra ting. Vi er fornøyde med dette, og nå ønsker vi å avansere til neste runde.

Forrige sesong kom Liverpool til semifinalen i både FA- og ligacupen. I sistnevnte ble seriemester Chelsea for sterke over to kamper, mens Christian Benteke og Aston Villa tok finalebilletten i FA-cupen på Wembley.

Saken fortsetter under.

CUPTAP: Aston Villa og Benteke senket et skuffende Liverpool-lag på Wembley i april.

Turen til nasjonalarenaen ga imidlertid en tydelig mersmak. Nå ønsker den belgiske sisteskansen å følge «klubbens tradisjon» ved å vinne troféer, sier han. Liverpool står uten pokaler siden ligacuptriumfen mot Cardiff i 2012.

Diskuér ligacupen i KopForum!

– Jeg har sagt det fra starten av: Ambisjonen her er å vinne alle turneringene vi spiller i. Det skjer bare hvis man vinner kamp etter kamp, så vi er nødt til å lykkes i tredje runde. Første oppgave er mot Carlisle på hjemmebane.

Kampen spilles enten tirsdag 22. eller onsdag 23. september. Se samtlige cupdatoer her!