Gleder seg til å møte Man Utd

LFC U21 spiller borte mot Man Utd i kveld, en kamp trener Beale gleder seg til. Liverpool.no oppdaterer fortløpende fra kampen. Avspark i Leigh er klokken 20.00. Oppgjøret blir vist direkte på LFC TV.

Liverpool U21 ligger på 11.plass i serien foran møtet med erkerivalen, noe som vil si nest sist på tabellen. De har ikke spilt ligakamp siden 1-1 kampen mot Norwich på Carrow Road i desember, og har derfor spilt fra en til fire kamper færre enn konkurrentene. Manchester United ligger på 5.plass. Lagene spilte 1-1 på Anfield tidligere i sesongen.

- Vi spilte veldig bra i den forrige kampen mot Manchester United. Jordan Rossiter og Jordan Williams fikk sine førstelagsdebuter etter den kampen, og United har også flere spillere som har spilt for deres førstelag, sier Beale til Liverpoolfc.com.

- Vi fikk en stor sjanse mot slutten ved Sergi Canos og hadde muligheten til å vinne kampen den gangen. Så vi var skuffet over at vi ikke vant.

- Dette blir en veldig tøff kamp, men vi ser frem til den. Guttene gleder seg til å spille kamp igjen.

- Vi har fortsatt 14 kamper å spille i ligaen. Det blir et hardt kamp-program, men alle ser frem til det. Takket være spill i FA Youth Cup har våre spillere fått kamptrening, noe som har vært bra for gruppen.