Gleder seg til europacup-debuten

Daniel Sturridge ser frem til å spille sin første europacupkamp for Liverpool i morgen kveld. Etter fem måneder på sidelinja med skader tørster 25-åringen etter å slippe til i Europa.

- Dette blir min europacup-debut for Liverpool, og jeg ser veldig frem til kampen. Det er egentlig helt utrolig. Jeg kan nesten ikke vente med å komme ut på banen og faktisk debutere for Liverpool i Europa. Jeg håper det blir en suksessfull debut, sier Sturridge til Liverpool Echo.

- Jeg har ventet så lenge på å få spille denne kampen. Det har vært veldig vanskelig å sitte på tribunen og se alle kampene vi spilte i Champions League uten å være i stand til å være med på det. Det var veldig, veldig vanskelig.

- Jeg måtte prøve å være positiv, og se fremover. Skader er en del av fotballen. Alle spillere får skader på et eller annet stadium av karrieren. Nå smaker det ekstra godt å være tilbake på laget, og forsøke å vinne kamper i Europa.

- Jeg ønsker bare å komme ut på banen og spille nå, og nyte det. Forhåpentligvis kan jeg ha suksess sammen med laget. Jeg har sittet på tribunen og sett på, og nå ser jeg frem til å smake på stemningen som spiller. Jeg ser veldig frem til kampen. Det blir spennende for meg. Jeg gleder meg.

Sturridge forteller at det ikke bare var de høyt profilerte kampene mot Real Madrid det var hardt å gå glipp av.

- Jeg fulgte laget fra tribunen. Det var ikke spesielt hyggelig å være tilskuer i de kampene. Da snakker jeg ikke bare om kampen på Santiago Bernabeu, men alle kampene. Hver eneste en av dem.

- Det ville vært hardt for alle å gå glipp av slike kamper. Men den perioden har jeg lagt bak meg nå. Jeg ser fremover og fokuserer på hva jeg kan oppnå, ikke hva jeg har gått glipp av.

- Når vi røk ut av Champions League fulgte jeg med fra USA, og krysset fingrene for at vi skulle gå videre, men det gjorde vi ikke. Slik er fotballen. Noen ganger går ikke resultatene din vei. Du får det ikke alltid som du vil. Men det gjør oss bare mer oppsatt på å gjøre det bra i Europa League. Dette er ikke en turnering vi tar lett på, tro meg. Vi tar dette seriøst. Vi ønsker å vinne turneringen. Vi ønsker suksess.

Sturridge vil lede Liverpools angrepsrekke mot Besiktas i morgen. Nå kan det bli spill torsdag/søndag som blir rutinen fremover.

- Slik er det i dette spillet. Vi kan ikke unnskylde oss med at vi er trøtte, eller at vi ikke skjønner omfanget av oppgaven foran oss. Vi skjønner hva vi må gjøre og hva vi ønsker å oppnå. Nå ser vi frem til kampene. Det å spille europacup-fotball for Liverpool blir stort. Jeg ser også frem til å forsøke å ende blant de fire beste i ligaen. Det er viktig at klubben er involvert i dette, og det er dette vi ønsker å oppnå.

- Nå må vi forsøke å komme oss til en finale. Det er en drøm, ja et stort mål for meg. Du vet aldri hva som vil skje. Men nå har jeg sjansen til å hjelpe laget til en finale.

- Vi kan ikke tenke for mye på fortiden, eller for fremtiden heller for den saks skyld. Du må konsentrere deg om hva du kan oppnå akkurat nå. Jeg skal verken være optimist eller pessimist. Jeg skal ikke si at vi vil komme til en finale. Jeg vet ikke hva som vil skje.

- Vi må bare forsøke og gjøre det beste vi kan i hver kamp, for å gi oss selv en sjanse til å nå de målene klubben ønsker å nå. Hver kamp er viktig i denne klubben, og vi ønsker å gå til hver eneste kamp med den samme mentaliteten.

- Jeg tror på Gud, og er ikke bekymret. Jeg stresser ikke over det som har skjedd tidligere. Jeg ser fremover, og forsøker å gjøre så godt som jeg kan. Finaler er langt unna akkurat nå. Du kan si at det er en drøm, men det viktige nå er å tro på seg selv og det vi forsøker å oppnå.