Gleder seg til gjensyn med Suarez

Brendan Rodgers gleder seg til å se Luis Suarez spille på Anfield igjen. Det vil skje i veldedighetskampen som Steven Gerrard står bak, søndag 29.mars.

Uruguays landslagssjef, Oscar Tabarez, har utelatt Luis Suarez fra landslagstroppen til privatlandskampen mot Marokko, slik at Barcelona-spissen skal få sitt gjensyn med Anfield-publikummet. Dette trass i at Suarez har lov til å spille privatlandskamper. Spissen fikk som kjent en karantene på ni landskamper etter bitingen i VM, men denne gjelder ikke for privatlandskamper.

- Det blir flott å se Suarez på Anfield igjen. Vi har holdt kontakten etter at han dro. Han er en klassespiller. Han satte stor pris på tiden sin her i Liverpool, og har hele tiden hatt et ønske om å komme tilbake, forteller Brendan Rodgers til ESPN.

- Det blir godt å se ham igjen, og det blir stort for supporterne også. Han elsket Liverpool mens han var her. Han har reist til et annet land, men han har fortsatt mange beundrere her. Supporterne elsket ham mens han var her.

- Han ga alt på hver eneste treningsøkt. Han vil trolig ha et brennende ønske om å vinne denne kampen også!

Steven Gerrard og Jamie Carragher vil offentliggjøre de fullstendige troppene til veldedighetskampen på en pressekonferanse i morgen.