Gleder seg til jul

Jon Flanagan har begynt nedtellingen til han kan dra på seg fotballstøvlene og spille kamp igjen.

Flanagan har ikke figurert i en lagoppstilling for Liverpools førstelag siden 2-1 seieren over Newcastle i siste ligarunde i 2013/14-sesongen. Han måtte gjennom en kneoperasjon i april, etter å ha slitt med kneproblemer i lang tid. Men nå rapporterer høyrebacken at fremgangen er stor.

- Jeg har begynt å løpe igjen nå, og forhåpentligvis får jeg ytterligere fremgang og kan være tilbake på laget i løpet av et par måneder, sier scouseren til Liverpoolfc.com.

- Jeg må imidlertid ha mer fremgang og komme i form igjen før det kan skje. Jeg må bygge opp styrke i foten igjen også. Jeg har siktet meg inn mot et comeback i desember. Det er målet, om alt går etter planen.

- Ingen liker å gå skadet, og det er veldig frustrerende å være satt ut av spill i så lang tid som jeg har vært.

- Jeg støtter laget hele tiden. Du skulle så gjerne ha spilt, men det kan du ikke, og da kan du ikke gjøre noe annet enn å støtte de som spiller.

- Du må være positiv. Mentalt er det tøft, men jeg er psykisk sterk.

Ser frem til å samarbeide med Klopp

Når Flanagan kommer tilbake i spill, vil det være under en ny manager, Jürgen Klopp.

- Jürgen har vært her i fire dager nå. Jeg har snakket med ham et par ganger, og vi har hatt noen møter. Han virker som en hyggelig fyr, og jeg gleder meg til å jobbe med ham.

- Han er veldig entusiastisk, elsker spillet og er en vinner, slik vi kjenner ham fra Dortmund. Forhåpentligvis kan han bringe det samme til Liverpool.

LES OGSÅ: FLANAGAN I HARDTRENING FOR Å BLI SKADEFRI

 

About to start the main mans autobiography . @stevengerrard 👍🏼🙌🏼

Et bilde publisert av Jon Flanagan (@jonflan38)