God generalprøve for Europa League konkurrenter

Liverpools motstander førstkommende torsdag, Bordeaux, greide sterke 2-2 borte mot PSG. De øvrige lagene i gruppe B, Rubin Kazan og Sion, vant begge sine kamper.

I Paris tok ligaleder Paris Saint-Germain ledelsen mot Bordeaux ved Edison Cavani. Gjestene utlignet snart da Henri Saivet fikk hodet på en corner ved første stolpe og keeper nokså klønete hjalp ballen videre inn i nettet. Cavani hadde imidlertid snart gjenerobret ledelsen for vertene og en trodde det var avgjort da Saivet fikk to gule kort i rask rekkefølge med et snaut kvarter igjen av kampen. Utrolig nok somlet imidlertid keeper Kevin Trapp i en slik grad, da han hadde ballen i føttene, at Wahbi Khazri greide å snappe lærkula og sette den i mål til utligning rett etterpå. Gjestene holdt ut de siste minuttene og fikk et sterkt uavgjort resultat.

Bordeaux ligger som nr. 12 i den franske ligaen med en seier, tre uavgjorte og et tap etter fem kamper.

I Russland har Robin Kazan hatt en svak start på sesongen hvor man på lørdag fikk kun sin andre seier for sesongen mot Lokomotiv Moskva, med 3-1, etter at seks av de sju første kampene hadde endt med tap.

I Sveits vant Sion på søndag med 3-0 hjemme mot FC Lugano. Sion har avansert til tredjeplass på tabellen etter seier på de tre siste kampene og har 14 poeng på åtte kamper. Foran på tabellen er suverene Basel og deretter Grasshoppers.