Godt fornøyd med den defensive organiseringen

Brendan Rodgers var spesielt godt fornøyd med den defensive organiseringen til sitt Liverpool-lag etter 0-0 mot Arsenal på Emirates.

- Jeg synes vi spilte strålende, sa Liverpool-manageren til Sky Sports etter kampslutt.

- I første omgang var vi godt organiserte defensivt, og vi skapte mye fremover. Men jeg må applaudere Petr Cech, som gjorde noen fantastiske redninger.

I andre omgang hang imidlertid Liverpool i tauene, og det var Arsenal som kjørte kampen.

- I annen omgang satte de litt mer press på oss, så totalt sett er jeg fornøyd med ett poeng og at vi holdt nullen igjen, men samtidig er jeg litt skuffet over at vi ikke vant.

- Den defensive organiseringen var god gjennom hele kampen. Når vi ikke hadde ballen så mye etter pause, var det viktig at vi var godt organiserte både i forsvaret, på midtbanen og lengst fremme. Koordineringen til laget var veldig god.

Det var helt utrolig at denne friske fotballkampen endte uten scoringer, og Rodgers er enig i at de to keeperne må ta mye av æren for det.

(Video med tillatelse av TV 2)

- Begge keeperne gjorde et par gode redninger hver seg. Fremover på banen viste Christian Benteke igjen hvilken trussel han utgjør, og han kan ta cornere også!

Rodgers henviser her til Liverpools cornertrekk før pause, som var smart nok, men hvor presisjonen manglet.

- Jeg vil også rose de nye spillerne som kom inn. Firmino startet sin første kamp for klubben, og gjør en godkjent innsats. Lucas og Emre Can startet for første gang denne sesongen, og gjorde det veldig bra begge to.

(Video med tillatelse av TV 2)