Grobbelaar til nord

11.februar besøker Liverpool-legenden Bruce Grobbelaar Tromsø. Oppdatert: Han kommer også til Honningsvåg 18. februar, og Lakselv 19. februar.

- Det er nettopp bekreftet at Bruce Grobbelaar kommer til oss i Tromsø. Sett av datoen 11. februar, og kom til Tromsø denne dagen, lyder oppfordringen til leder i Liverbirds Tromsø, Jørgen A. K. Hjertsen.

Tidligere har de gamle Liverpool-legendene Alan Kennedy og Phil Neal besøkt Tromsø, og Hjertsen antyder til iTromsø at arrangementet også denne gangen vil bli på Roadhouse.

– Det er vel 90 prosent sikkert, men det er ikke helt spikret ennå. Det fungerte veldig bra sist da vi hadde Alan Kennedy der, så vi håper på det, sier supporterlederen.

På selve kvelden vil Grobbelaar fortelle om sin karriere og det vil også bli tid til å ta bilder og få autografen til keeperlegenden, som representerte Zimbabwe på internasjonalt nivå og spilte for Liverpool i perioden 1981-1994.

–Det vil også bli tid til spørsmål, forklarer Hjertsen.

Primært er kvelden stelt i stand for Liverbirds Tromsø sine medlemmer.

– Men vi vil sikkert gjøre plass til andre Liverpool-supportere som ønsker å komme. De vanlige medlemmene vil betale en pris, mens de andre kanskje vil betale en 50-lapp ekstra, sier Hjertsen.

Oppdatert: Bruce Grobbelaar kommer også til Honningsvåg og Lakselv. Det er Nordkapp Fotballfestival som har regien på begge arrangementene, sammen med lokale arrangører.

Onsdag 18. februar skal han til Honningsvåg, og prisen er bare 50 kroner for arrangementet på Nøden Pub. Se denne linken for mer informasjon.

Torsdag 19. februar kommer legenden til Lakselv. Se denne linken for mer informasjon om det arrangementet.