Hadde prat på tomannshånd med Ibe

Jordon Ibe er en av få spillere Klopp har rukket å ha alenemøte med så langt.

Jürgen Klopp har hatt hyppige møter med troppen før og etter kamper, men så langt har han ikke rukket å ha mange individuelle møter med spillerne.

– Jeg har ikke hatt tid ennå. Det er så mange andre ting, så til nå har jeg ikke fått snakket med alle spillerne en til en. Jeg har snakket med noen av dem, sier Klopp til Daily Mail.

– En annerledes spiller

Torsdagens målscorer Jordon Ibe, som også havnet på rundens lag i Europa League og ble kåret til bestemann i kampen, er en av spillerne som har hatt Klopp på tomannshånd.

– Jordon var en av dem, ja, bekrefter Klopp.

– Men det var ikke på kontoret mitt. Vi har ikke hatt tiden til det. Det var på banen. Der kan vi snakke. Jordon har mange ferdigheter. Han er ikke så verst, og det er ikke mitt verk som har gjort ham til den spilleren han er nå.

– Men han trenger vår hjelp og vi trenger ham. Det er sannheten. Med hans fart, er han veldig annerledes enn de fleste andre spillere jeg kjenner, og nå har han scoret et fantastisk mål, sier Klopp.

Imponert av Brannagan

Men det er ikke bare Ibe som har imponert Klopp etter at han ble Liverpool-manager 8. oktober.

– Det er alltid det samme når en ny manager tar over. En ny person kommer inn, og hvordan du er blitt bedømt tidligere har ikke noe å si lenger. Men det er ikke det eneste som skjer, spillerne må også bruke situasjonen til sin fordel, sier Klopp til Daily Mail.

 – Det er ikke bare Jordon, det er mange spillere som har imponert. Lille Cameron Brannagan har vist veldig mye på trening. Det er en sjanse for alle, men du må utnytte den sjansen. Det er det spillerne gjør nå, sier Klopp i et lignende intervju i Liverpool Echo

LES OGSÅ : – Er det for mange kamper, så slutt å spill i jula