Håper å avslutte med vinnermedalje i FA-cupen

Steven Gerrard drømmer om å vinne FA-cupen i sin siste sesong som Liverpool-spiller.

- Jeg har alltid likt FA-cupen. Jeg vokste opp med å elske denne turneringen, og dette er siste gang jeg er med. Jeg ønsker å gjøre mest mulig ut av det, og vi vil forsøke å gå hele veien til topps, uttalte Gerrard til BBC One etter kveldens 2-1 seier over AFC Wimbledon i London.

- Om jeg ikke spilte for dette laget, ville jeg trolig vært på tribunen og sett på kampen, så jeg vet hva FA-cupen betyr for hver eneste supporter. Derfor forsøker jeg alltid å gjøre mitt beste. Jeg vet det ikke er mulig i hver eneste kamp. Men uansett om jeg spiller mot AC Milan i en Champions League-finale eller mot Wimbledon, så forsøker jeg alltid å gjøre mitt beste.

 - Vi skal ta en kamp om gangen. Jeg er blitt fortalt at det er Bolton på hjemmebane i neste runde, og det blir en ny vanskelig oppgave. Jeg kjenner Neil Lennon ganske godt, og jeg vet han vil sette opp et lag som blir veldig vanskelige å slå.

- Vi tar selvsagt en kamp om gangen, men å vinne cupen er det alle drømmer om, og forhåpentligvis går våre drømmer i oppfyllelse.

- Vi forventet en tøff kamp. Det er det fine med FA-cupen. Det spiller ingen rolle hvor du befinner deg i ligasystemet, eller hvordan du gjør det. Form teller ikke. Det blir jevnt. AFC Wimbledon skal ha honnør. Jeg synes manageren deres kan være veldig stolt av laget sitt. De er et ærlig lag, som ga oss en skikkelig hard kamp.