Håper å få sving på sakene i Europa League

Adam Lallana håper at den flotte seieren over Chelsea også skal gi positive ringvirkninger i Europa League.

Liverpool-troppen legger i morgen ut på den lange reisen til Tatarstan, hvor de møter Rubin Kazan torsdag kveld. De røde ligger på andreplass i gruppe B, men er fire poeng bak lederlaget Sion, og trenger sårt en seier etter å ha spilt uavgjort 1-1 i alle sine tre kamper så langt i årets turnering.

- Vi fikk en god følelse av å slå Chelsea, noe som gjorde godt etter det sene utligningsmålet som Southampton fikk i forrige kamp, sier Adam Lallana til Liverpool Echo.

- Vi var sløve i begynnelsen av kampen mot Chelsea, og ettersom vi ikke har scoret så mange mål den siste tiden var det svært viktig for selvtilliten vår at vi slo tilbake på den måten vi gjorde, fortsetter den tidligere Southampton-kapteinen.

- Dere så 11 spillere som kjempet for hverandre. Dere så hvor sterkt vi ønsket å vinne denne kampen. Dette var et steg i riktig retning, men det er viktig at vi ikke mister bakkekontakten nå. Dette var bare en seier. Vi er ikke der vi ønsker å være ennå.

- Nå må vi tenke på kampen mot Kazan, og forsøke å forbedre posisjonen vår i Europa League. De demonstrerte at de er et godt lag på Anfield. Vi må ta utfordringen på strak arm der borte, og sørge for at vår ubeseirede kamprekke fortsetter.

Imponert over Coutinho og Benteke

Philippe Coutinho og Christan Benteke var Liverpools målscorere på Stamford Bridge. Lallana håper at duoen vil fortsette å bidra på den samme måten også i de kommende kampene.

- Philippe er en klassespiller. Det vet alle. Han har kanskje ikke spilt opp mot sitt beste den siste tiden, men det var kun et spørsmål om tid før det løsnet for ham. Han er fortsatt ung, og bærer mye press på sine skuldre i og med at han er så god. Det har bare tatt litt tid for ham å finne rytmen under den nye manageren. Kanskje har han prøvd for hardt. Etter at han scoret på lørdag så vi igjen den Philippe vi alle kjenner. Det er flott å se ham spille på denne måten. Han er en veldig talentfull spiller. En liten diamant.

- Christian Bentekes bidrag var også viktig. Han hadde et flott innhopp fra benken. Han kom inn og ga oss en helt ny dimensjon.

- Vi kommer til å trenge hele troppen denne sesongen, om vi skal gjøre det bra i alle turneringer. De to, Philippe og Christian, er imidlertid svært viktige for oss.

- Vi fikk utligningsmålet mot Chelsea på et gunstig tidspunkt. Det ga oss et løft. Manageren ga klar beskjed i pausen. Dette var en kamp vi kunne vinne og få med oss alle tre poengene fra. Han sa at vi ikke skulle tenke på Chelseas situasjon, og bare konsentrere oss om oss selv. Det handler bare om egen fremgang.

- Vi ønsket å fremstå som positive og aggressive, og det klarte vi. Vi tok kontroll over kampen i andre omgang, og fortjente seieren, avslutter Lallana.

LES OGSÅ: - Lallana kan gjøre 20-30 prosent mer