Håper å stikke kjepper i hjulene for de blå

Utlånte Andre Wisdom er tilbake på Merseyside i morgen kveld, og håper å stikke kjepper i hjulene for de blå når West Bromwich gjester Goodison Park til TV-kamp på TV 2 Sport Premium klokken 21.00.

- Dette er en viktig kamp. Liverpool mot Everton er åpenbart et av de største lokaloppgjørene i Premier League. Så det ville ha vært fint om vi slår dem. Men jeg spiller for Albion nå, og vi tar denne kampen like seriøst som alle andre. Vi vil gjøre vårt beste, og forhåpentligvis får vi et godt borteresultat, sier Wisdom til West Bromwich sin offisielle nettside.

- Jeg har spilt på Goodison Park tidligere med Liverpool. Det er en ganske fiendtlig bane, da jeg spilte for de røde den gangen. Men nå konsentrerer jeg meg bare om kampen, og legger alt det andre til side og forsøker å gjøre mitt beste, fortsetter 21-åringen.

Wisdom har startet 20 av Albions 21 ligakamper denne sesongen. Den eneste kampen han måtte stå over var mot moderklubben Liverpool i oktober, på grunn av Premier League-reglementet som ikke tillater spillere å spille mot klubben de er utlånt fra. Etter å ha tilbrakt forrige sesong på lån hos Derby i The Championship, har denne sesongen vært et steg opp på rangstigen for forsvarsspilleren.

- Så langt har dette låneoppholdet vært en god erfaring. Det var veldig bra i Championship forrige sesong, og vi rykket nesten opp, men det ble ikke slik.

- Jeg har kommet hit til Albion og Premier League, og det er et helt annet nivå. Jeg har spilt i alle kampene, og jeg har lært mye så langt. Men jeg har fortsatt mye jeg må lære.

- Jeg må bare fortsette å lære, og fortsette å jobbe hardt på trening for å fortsette fremgangen. Det er vanskelig å si hva jeg har hatt fremgang på. Jeg kunne sagt jeg hadde blitt bedre på ditt eller datt, men andre er kanskje uenige. Men personlig synes jeg at jeg er blitt bedre taktisk. Jeg synes jeg forstår spillet bedre, de ulike motstanderne og vingene du møter. Så jeg lærer hele tiden, avslutter Wisdom.