Håper på Origi

Divock Origi mest aktuell som januarkjøp, samt kanskje en rutinert keeper på lån. Rickie Lambert vil ikke bli solgt og det er ikke kommet bud på Balotelli og Borini. Ønsker James Milner.

Ifølge velinformerte James Pearce i Liverpool Echo har ikke Brendan Rodgers noe ønske om å selge Rickie Lambert. Crystal Palace skal ha vist interesse for den rutinerte spissen, men Liverpool har til hensikt å fortsatt ha scouseren som et alternativ til spissplassen.

Til tross for rykter om at Mario Balotelli kan være på vei ut har ikke Liverpool mottatt noen henvendelser angående den italienske angriperen. Det samme gjelder for landsmannen Fabio Borini. Liverpool aksepterte bud på Borini i sommer på henholdsvis £14M fra Sunderland og £13M fra QPR, men spilleren ble ikke enige med klubbene om sine personlige betingelser og ønsket uansett å være på Anfield. Det skal fortsatt være situasjonen.

Angående spillere inn mener Echo og Pearce at det er størst mulighet for at Liverpool greier å hente Divock Origi tilbake fra sitt utlån til Lille. Diskusjoner med den franske klubben om en mulig kompensasjon for å gjøre avtalen permanent før tiden er fortsatt pågående.

Det kan også være at Liverpool henter inn en erfaren keeper som kan kjempe med Simon Mignolet om kampen mellom stengene, da fortrinnsvis på lån. En ny førstekeeper på lang sikt virker det imidlertid som lite trolig vil komme i januar. Liverpool skal anse Petr Cech hos Chelsea som en ideell kandidat, men Arsenal skal være favoritter til å sikre seg tsjekkeren.

Liverpool Echo bekrefter at Liverpool er interessert i å sikre seg James Milner etter sesongen, dersom han avslår kontraktstilbud fra Manchester City og er tilgjengelig på Bosman.