Har benk som kan påvirke kamper

Brendan Rodgers sier at han nå har en tropp som gjør at innbytterne kan komme inn og forandre kamper, slik Mario Balotelli bidro med mot Crystal Palace.

- I de to første sesongene jeg var her hadde vi ikke muligheten til å forandre rytmen i kampen, fortalte Rodgers til pressen etter seieren mot Crystal Palace i London.  – I år er vi i stand til det.

- Det er så viktig i den moderne fotballen å ha en benk hvor du har spillere som kan komme inn og påvirke kampen. Nå har vi det, og det er flott.

- De (Crystal Palace) var helt klart forberedt på å forsvare seg mot vår firkant på midtbanen og jeg følte at vi behøvde å ta ut en av dem og bare spille med tre. Vi flyttet Joe Allen til en mer kontrollerende rolle, spilte med to spillere lenger frem og som igjen ga oss friheten til å sette inn en angriper til på topp.

- Daniel er en spiss som beveger seg langs forsvarslinjen og bak den, men de lå veldig lavt slik at det var minimum av bakrom. Vi behøvde en mer statistisk sentral angriper da vi hadde mange innlegg inn i straffefeltet. Mario kom inn og jeg synes han gjorde det virkelig bra.

- Daniel kan spille over alt på topp. Han kan spille foran en diamant, i et 4-3-3 og nå i et slikt «firkant» system. Han er en toppspiller.