Har etablert seg i forsvarsrekka

Alberto Moreno har startet åtte av ni kamper etter at Jürgen Klopp tok over som Liverpool-manager.

Det har vært stor gjennomtrekk i Liverpools midtforsvar den siste tiden, med skaden til Mamadou Sakho og en syk Martin Skrtel, men venstreback Alberto Moreno føler at han fungerer godt sammen med både Dejan Lovren, Kolo Toure og de to tidligere nevnte stopperne.

– Jeg føler at vi forstår hverandre og kan kommunisere bare ved blikk-kontakt, så dette er ikke noe problem for oss, sier Moreno til Liverpoolfc.com.

– Det er også til hjelp at jeg forstår engelsken til midtstopperne mye bedre enn engelsken til de engelske spillerne. Det ligner mer på engelsken min!

– Jeg skal kanskje være forsiktig med å si det, for engelsken min er veldig dårlig. Men det er sant at jeg forstår dem godt, og jeg liker å spille sammen med dem alle. Som en følge av dette føler jeg meg veldig komfortabel når jeg spiller ved deres side.

– Klopp har gitt alle et løft

Moreno forteller at alle i troppen har fått et løft etter at Jürgen Klopp ble Liverpools manager.

– Vi visste på forhånd at Klopp var en veldig dyktig manager, som hadde gjort det veldig bra. Han har gitt oss masse energi, og det tror jeg også synes ute på banen nå.

– Alle spillerne gir 200 prosent, og ofrer seg for laget. Manageren viser tillit til alle spillerne, og har tro på oss, og jeg tror det er veldig viktig at alle føler at manageren stoler på dem. Du ser det ute på banen, hvor alle gir alt og går for seier i hver eneste kamp.

LES OGSÅ: – Skjønte ikke hvorfor jeg ikke fikk spille