Har ikke bommet på straffe siden 2009

James Milner har nå scoret på straffespark for tre Premier League-klubber. Sist han scoret på straffe i serien var mot nettopp Liverpool.

James Milner ble søndag den 16. spillere som har scoret på straffe for tre eller flere Premier League-klubber, da han avgjorde kampen mot Swansea. Bare Yakubu, Teddy Sheringham og Darren Bent har scoret for fire klubber, skriver PremierLeague.com.

Milner har ikke tatt mange straffer opp gjennom årene i Premier League, men har vist seg å være sikker når han først har fått sjansen.

5 av 6 i Premier League

Han har scoret de fire siste gangene han har fått forsøke seg fra straffemerket i serien, og har totalt bare bommet én gang på seks forsøk.

I Liverpool-trøya har Milner nå scoret på straffe to ganger på én uke. Først mot Bordeaux på torsdag, og så mot Swansea i helga.

Totalt i karrieren når man tar med alle konkurranser har Milner ifølge statistikknettstedet Tranfermarkt.com scoret på 11 straffer og bommet på tre.

FORRIGE PL-STRAFFE: Det var mindre hyggelig å være Liverpool-supporter sist James Milner scoret på straffe i Premier League. Det var mot Liverpool i Citys 3-0-seier i 2012 og med Reina i mål.

Åtte som Villa-spiller

Åtte av målene er kommet som Aston Villa-spiller, ett som Man City-spiller mot Liverpool i 2012, og nå to for Liverpool.

Alle de tre han har bommet på kom tilbake i 2009, en gang i Premier League mot Bolton, en gang i Ligacupen mot Cardiff og en gang i U21-EM mot Spania.

Alle gangene vant likevel laget han spilte på, som var Aston Villa og det engelske landslaget. 

LES OGSÅ: Her scorer han på Liverpools 135. Premier League-straffe