Har keeperen tilbake

Southampton vil ha Maarten Stekelenburg tilbake mellom stengene på søndag.

Southampton-manager Ronald Koeman har hatt sin pressekonferanse foran søndagens møte med Liverpool. Maarten Stekelenburg måtte stå over forrige kamp mot Leicester, men vil være tilbake mellom stengene på Anfield, fortalte klubbens nederlandske manager i dag.

 

Stekelenburg er på lån fra Fulham denne sesongen, og har vært tilbake i full trening de siste to dagene.

 

Shane Long er ute med en ankelskade. Han skal være nær comeback, men helgens kamp kommer for tidlig for spissen. Jay Rodriguez er endelig tilbake fra sin stygge skade, men er enda ikke helt 100 prosent, og sliter med smerter.
 

I tillegg er Fraser Forster og Florin Gardos ute med alvorlige kneskader.

 

 

Koeman fikk også spørsmål om Jürgen Klopps ankomst til Premier League.

 

– Det har vært mye oppmerksomhet i pressen, men som ny manager må du få tid. Jeg ble overrasket over hvordan de spilte den første halvtimen mot Tottenham. Det var et veldig annerledes Liverpool. Godt høyt press, og kampen i går var annerledes. Det er normalt. Du må få tid til å få alt på plass som ny manager. 

 

– Det vil alltid være mye snakk fordi det er Liverpool, som er en av de største klubbene i Premier League. 

 

Han fikk spørsmål om hva som kom til å overraske den nye Liverpool-sjefen i Premier League.

 

– Hver helg er det veldig intenst. Du har ikke så store forskjeller på klubbene, og du må spille på et høyt nivå for å vinne en kamp. Du kan tape og vinne mot hvem som helst. 

 

– Om en klubb sparker en manager vil noen spillere være glade, mens andre vil være skuffet. Alt handler om forholdet mellom treneren og spillerne. Nye managere tar med seg nye ting til laget, og systemet de har spilt vil kanskje bli forandret. Kanskje andre spillere får muligheten til å vise sine kvaliteter, men det er ikke så lett at du kan se store forskjeller på en uke eller to.