Henderson bekymrer seg ikke om kontrakten

Jordan Henderson (24) lar klubben og agenten hans ta seg av kontraktsforlengelsen.

– All praten om kontrakten distraherer meg ikke. Jeg vil konsentrere meg om fotballen, så kan agenten og klubben ta seg av kontrakter og slikt, sier Henderson til den engelske avisen The Telegraph.

Les også: Venter med kontrakten til sesongslutt

24-åringen håper at kontrakten snart er i boks – for han har planer om å bli værende på Anfield i lang tid fremover. Nå er Henderson en nøkkelspiller for Brendan Rodgers, men det har ikke alltid vært slik. På tampen av overgangsvinduet sommeren 2012 fikk han beskjed om at han kunne få forlate klubben.

Saken fortsetter under videovinduet.


INTERVJU: TV 2 viste nylig et lengre intervju med Jordan Henderson (Video med tillatelse fra TV 2).

Henderson kunne ha havnet i Fulham, men midtbanemotoren ble på Anfield for å kjempe om plassen.

Les også: Håper på ny Liverpool-avtale

– Jeg har alltid tenkt at man opplever vanskelige perioder i livet, og det gjelder definitivt fotballkarrieren også. Man må bare tro på seg selv og jobbe så hardt man kan. Det viktigste er å tro på seg selv. Helt siden jeg kom til Liverpool har jeg følt at jeg kan spille en viktig rolle så lenge jeg jobber hardt, sier han.

Midtbanespilleren er for tiden opptatt med landslagsspill for England, og Henderson spilte 71 minutter da Three Lions slo Litauen 4-0 på Wembley i går. Neste test er privatlandskamp mot Italia på tirsdag.