Henderson er «Månedens spiller» i mars

Klubben melder at visekaptein Jordan Henderson har stukket av med prisen som Liverpools beste spiller i mars måned. Han tror fortsatt på en plassering blant de fire beste ved sesongslutt.

Midtbanespilleren scoret i tre strake ligakamper – mot Manchester City, Burnley og Swansea – og han har vært rødtrøyenes kaptein i samtlige marskamper. 24-åringen stakk av med 34 prosent av stemmene, opplyser Liverpoolfc.com.

Se video: Fulltrefferen mot Burnley

Dermed er Henderson den andre Liverpool-spilleren som får prisen dette året. Philippe Coutinho har nemlig vunnet de tre foregående månedene. Denne gangen kom brassen, med 24 prosent, på andreplass, mens Simon Mignolet endte som nummer tre etter å ha sanket 11 prosent av stemmene.


DRØMMETREFF: Henderson åpnet mars med å skru ballen i krysset mot Manchester City. (Video: TV 2)

– Tusen takk til fansen for all støtte. Det har vært noen gode opptredener fra laget, og jeg klarte i tillegg å komme i målprotokollen noen ganger. Men det har vært noen skuffende kamper også, så det var litt blandet. Forhåpentligvis klarer vi å holde dette gående ut sesongen nå, sier han.

Henderson legger til at han ser på en topp-fire-plassering som realistisk.

– Det kommer til å bli vanskelig. Vi er fire poeng bak, og Manchester City er et bra lag. Så det blir tøft, men hvis vi klarer å vinne flesteparten av kampene våre, og sette inn et lite press på dem, vet man aldri hva som vil skje.