Henderson takker Rodgers

Jordan Henderson begrunner mye av sin fremgang med hjelpen han har fått av sin manager og at Liverpool er den beste klubben han kan være i.

Liverpools 24-årige visekaptein Jordan Henderson har skrevet under en avtale verdt £100.000 i uka, og takker først og fremst Brendan Rodgers for de stegene han har tatt på Anfield. Han ser nå frem mot fem nye og spennende år i helrødt.

- Brendan har betydd enormt i min utvikling som spiller, forklarer Henderson til Liverpool Echo. – For meg er Brendan en manager i verdensklasse.

- Siden han kom inn har han gjort klubben bedre og han er en stor årsak til hvorfor jeg ønsker å bli her. Jeg føler at dette er det rette stedet å være for å kunne fortsette å utvikle meg som spiller.

- Jeg føler at det neste skrittet nå er å vinne et trofé og bygge videre fra det. Vi kan ikke hele tiden snakke om at vi har potensial. Nå må vi begynne å vinne noe og det legger press på oss som et lag. Du må kunne håndtere det og se på det som noe positivt.

- Jeg har snakket med manageren om hva vi ønsker å oppnå her og jeg likte hva jeg hørte.

- For min egen del må jeg bli bedre til å score og legge opp til mål, slik at jeg kan få større innflytelse på kamper. Ideelt, hvis du spiller som en offensiv midtbanespiller da ønsker du å score minimum et tosifret antall mål i sesongen, og du ser på Stevie og hva han har gjort over mange år. Jeg synes Frank Lampard er et godt eksempel på en som kommer inn i straffefeltet og scorer mye og jeg må sørge for å velge de rette øyeblikkene til å bli med framover.