Henderson tilbake denne måneden

– Det blir som å få en nysignering for Klopp, skriver kommentator om Jordan Hendersons skadecomeback.

Jordan Henderson har ikke spilt siden i midten av august, da han haltet av banen like etter pause mot Bournemouth.

Først slet han med hælen, og så brakk han et bein i foten, og dermed har kapteinen hatt sitt lengste skadeavbrekk noen gang.

Nå skal heldigvis Henderson være på vei tilbake, og har begynt å trene ute med laget igjen. 

«Fra mitt eget ståsted, har det vært veldig frustrerende å ikke få spille den siste tiden på grunn av skade. Jeg tror det er det lengste skadeoppholdet jeg har hatt noen gang. Jeg ønsker alltid å hjelpe laget, og det å ikke ha muligheten til å spille gjør at jeg ikke føler jeg kan gjøre jobben min ordentlig», skrev Henderson i kampprogrammet for noen uker siden.  

Ifølge Liverpool Echo kommer kampen mot Manchester City neste helg for raskt, men alle tegn tyder på at Liverpool vil få sin kaptein tilbake innen månedeslutt.

Klopp kan gni seg i hendene

«Ofte vet du ikke hva du har før det er borte. Slik har det vært med Henderson, akkurat som det var da han ble suspendert under tittelkampløpet i 2013/2014», skriver Ian Doyle i Liverpool Echo.

«Jürgen Klopp må gni seg i hendene. Hendersons høye energi og store løpskraft, passer perfekt inn i managerens filosofi om å presse med stor fart.»

«Det viktigste kvaliteten han kommer med er likevel lederskapet, noe som har vært dypt savnet på banen denne sesongen. Og for Klopp, kommer jeg til å tenke på den gamle klisjeen om at 'det blir som å signere en ny spiller'», skriver Doyle. 

LES OGSÅ: – Han ber oss spille med så stor frihet som mulig