Henderson: – Vi går til derbyet med selvtillit

Jordan Henderson (24) gleder seg til lørdagens Merseyside-derby mot byrival Everton.

– Forhåpentligvis kan vi spille slik vi har gjort i det siste. Hvis vi gjør det, er jeg sikker på at vi får et godt resultat. Vi går til derbyet med selvtillit, sier Henderson til lokalavisen Liverpool Echo.

Visekapteinen er fornøyd med lagets form den siste tiden, og nå ser han fremover med stor optimisme. Først venter Everton i lørdagens byderby på Goodison Park, før Liverpool tar imot Tottenham på Anfield på tirsdag. Deretter reiser rødtrøyene til London for å gjeste Crystal Palace i FA-cupens 5. runde.

– Palace-kampen blir tøff. Vi har spilt noen vanskelige kamper der i det siste. Derbyet er fokus nå, men vi sikter mot å slå ut Crystal Palace. Jeg er sikker på at vi kan klare det, sier Henderson.


(Video med tillatelse fra TV 2)

24-åringen assisterte Philippe Coutinhos fantastiske seiersmål på overtid. Henderson roser målscoreren, medspillerne og motstanderne etter 4. runde-omkampen på Macron Stadium i går.

– Bolton gjorde det vanskelig for oss. Vi skapte mange sjanser, men klarte ikke å score. Heldigvis spilte Emre Can en fantastisk pasning til Raheem, og det var en strålende avslutning. Da vi fikk troen på seier, og så scoret Philippe et nydelig mål. Det er enkelt å spille med spillere som Philippe, Raheem, Lallana og Sturridge, som har ferdigheter til å passere spillere og produsere mål.

Henderson benyttet også anledningen til å gratulere Steven Gerrard med kapteinens 700. kamp i rødt.

– Jeg har gått tom for ting å si om Stevie. Han har spilt 700 kamper for Liverpool, og jeg er sikker på at det kommer mange flere. Forhåpentligvis kan han fortsette å prestere som i går.