Her er helgens ferskeste Liverpool-rykter

Liverpool.no tar en titt på hvilke spillere som er koblet til Anfield denne helgen.

Det har vært stille rundt Danny Ings (22) i helgen, men Burnley-spissen ventes likevel å bli Liverpool-spiller, etter at spanske Real Sociedad trakk interessen tidligere i uka.

Les også: Dette er vår oppdaterte ryktebørs

Da har det vært mer sus rundt Mateo Kovačić (21), som stadig kobles med en overgang fra Inter til Liverpool. Foreløpig sitter journalistene som følger Anfield-klubben tettest stille i båten, men tabloidpressen spekulerer i at Inter vurderer å selge kroaten for snaut 20 millioner pund.

Saken fortsetter under videovindet.

Navnet til Nathaniel Clyne (24) har sirkulert i forbindelse med Liverpool de siste ukene. I går ble Merseyside-laget satt i sammenheng med nok en engelsk høyreback: Kieran Trippier fra Burnley. Ifølge Daily Mirror vurderes 24-åringen som et alternativ om avtalen med Clyne går i vasken.

Les også: Så mye bruker Liverpool på overgangsmarkedet

Boltons reservemålvakt Ádám Bogdán (27) ble sterkt koblet til Liverpool før helgen, og det meste tyder på at Brendan Rodgers har blinket seg ut ungareren som utfordrer til førstekeeper Simon Mignolet.

Saken fortsetter under bildet.


LIVERPOOL-AKTUELL: Bolton-keeper Ádám Bogdán.

Rennes-vingen Paul-Georges Ntep kobles med Liverpool i fransk tabloidpresse. 22-åringen imponerte i Ligue 1 denne sesongen og har tiltrukket seg interesse fra flere klubber, men Liverpool leder angiveligvis kampen om flankespilleren som nylig ble tatt ut i den franske A-landslagstroppen.