Her får du hele vår oversikt fra deadline day

Nå er overgangsvinduet stengt, her får du full oversikt over hva som har skjedd gjennom dagen.

 

 

Kl. 21.00: 

 

Liverpool bekrefter at Tiago Ilori skal spille for Aston Villa denne sesongen. 

Kl. 19.00:

Nå er overgangsmarkedet stengt, men Liverpool og Aston Villa har fortsatt to timer på seg for å få fullført låneovergangen til Tiago Ilori, ettersom alle parter og Premier League er informert.

 

Kl. 18.55:

Nå stenger straks overgangsvinduet, og alt tyder på at Tiago Ilori blir den eneste Liverpool-spilleren som drar i dag. Vi venter på den offisielle bekreftelsen om at han er klar for Aston Villa.

Kl. 18.32:

Liverpool mottar altså £1 million for utlånet av Tiago Ilori - om Villa får papirarbeidet i orden innen kl. 19.00 norsk tid. Villa vil ha opsjon på kjøp.

Kl. 18.31:

Og nå ser det ut til å skje. Tiago Ilori skal ha gått med på utlånet til Aston Villa, melder James Pearce i Liverpool Echo.

Kl. 18.30:

Samtidig tyder nå alt på at José Enrique vil bli i Liverpool. Det skriver Andy Hunter i Guardian.

Kl. 18.25:

Aston Villa jobber fortsatt med å få i stand en avtale for Tiago Illori. Prisen for lånet vil være £1 miillion, og Birmingham-klubben får opsjon på kjøp, dersom den går gjennom. Det melder Dominic King i Daily Mail.

Kl. 18.15:

Nå har erkerival Manchester United bekreftet kjøpet av Anthony Martial, og den 19 år gamle franskmannen kan da komme til å debutere mot Liverpool på Old Trafford.

Kl. 18.05:

En kan trygt si at Saido Berahino er misfornøyd med at han ikke ble solgt i sommer... Og tidligere har han hatt samme agent som Raheem Sterling.

Kl. 18.00:

Det er nå mindre og mindre sannsynlig at José Enrique vil forlate Liverpool, melder Sky Sports News.

Kl. 17.30:

Lurer du på hvordan en spillerovergang går i stand? Denne var interessant - med Damien Comolli som kilde.


Kl. 17.20:

Hva skjer med José Enrique? Sunderland påstår nå at de ikke er ute etter spanjolen, ifølge James Pearce. Overgangen til West Bromwich har allerede gått i vasken.
 

 

 

Kl. 17.10:

Saido Berahino var lenge linket til Liverpool - men de helrøde fulgte aldri opp med noe bud. Tottenham har i ettermiddag fått avslag på sitt tredje bud på spilleren, melder John Percy i Telegraph.

Kl. 17.05:

Mens mange spillere i dag forhandler om lønn med nye klubber, forhandler Tottenhams Emmanuel Adebayor  om hvor mye han kan få for å ikke spille fotball for sin klubb. Adebayor krever at Spurs skal betale hele hans 5 millioner pund for å avslutte kontrakten, skriver Telegraph. 

Kl. 16.55:

Joleon Lescott er klar for Aston Vila fra West Brom. 

 

Kl. 16.40:

Det er midtbanespillerne som har kostet mest for Premier League-klubbene.

 

 

Kl. 15.55:

Det blir ingen overgang til West Bromwich for José Enrique, twitrer Liverpool Echos James Pearce. Spanjolens fremtid er usikker - er Sunderland fortsatt aktuelt?


 

 

Kl. 15.05:

Se fullstendig liste over overgangene i Premier League her.

 

Kl. 14.55:

Joao Carlos Teixeira ser ut til å bli i Liverpool, og lånes trolig ikke ut, skriver Liverpool Echo. Les sak på liverpool.no

 

Kl. 14.50:

En som er glad for at David de Gea blir i Manchester United er Jamie Carragher...


 

 

 

Kl. 14.40:

Tidligere i år var Newport County-stopperen Regan Poole på treningsopphold i Liverpool. Nå er han så godt som klar for Manchester United ifølge Express som siterer Daily Mail. 17-åringen er nå på vei til Carrington for den medisinske sjekken. Avtalen skal være verdt £400,000. 
 

Kl. 14.25:

Da er det klart at David de Gea ikke blir Real Madrid-spiller i dette overgangsvinduet. Manchester United-målvakten var fantastisk da Liverpool spilte på Old Trafford forrige sesong. Journalist Sam Wallace i The Independent tror nå at spanjolen vil stå i kampen mot Liverpool etter landslagspausen.
 

Kl. 14.15:

Birmingham Mail-journalist Paul Suart melder på Twitter at José Enrique nå ser ut til å havne i Sunderland - og ikke West Bromwich Albion.

 

 

 

Kl. 14.10:

Husker du Adam Hammill? Den tidligere Liverpool-junioren har nå blitt 27 år, og er i dag blitt frigitt av Huddersfield Town.


 

Kl. 13.35:

Tiago Ilori sa nei til et utlån til Sunderland tidligere i dag. Aston Villa har allerede sikret seg midtstopper Joleon Lescott i dag, men skal vurdere Liverpools portugiser i tillegg. Nå er 22-åringen i tenkeboksen.

 

Kl. 13.10:

Liverpool har kjøpt belgisk i sommer. I dette vinduet har de belgiske spillerne kostet mest.


Kl. 12.50:

En meget oppsiktsvekkende sak i Tamworth Herald (!) som hevder at Liverpool vil få betalt £7 millioner for José Enrique. Det er isåfall langt unna en symbolsk sum, og fryktelig godt betalt for en spiller som ikke er i managerens planer - men så må en undre seg hvorfor en lokalavis i Staffordshire er den som melder det, og (så langt) ingen andre.

 

Kl. 12.05:

Får West Bromwich kamp om José Enrique? Det hevder Sunderland Echo. Sunderland får ikke nok av Liverpool-spillere, og skal nå være i ferd med å gjøre et fremstøt for å sikre seg spanjolen. 


 

Kl. 12.00:

Premier League-klubbene har i sommer handlet spillere for £790 millioner. Det er £45 millioner unna rekorden fra i fjor. Men det er noen timer igjen...


 

Kl. 11.50:

Liverpool har nå 16 spillere utlånt. Flere kan det bli - se oversikt over transfers her

 

Ilori turned down the chance to become Liverpool's 17th player currently on loan. The list reads:Danny Ward, Aberdeen,...

Posted by The Anfield Wrap on Tuesday, September 1, 2015

 

Kl. 11.35:

TV2 og Tor-Kristian Karlsen har en interessant sak om hvordan overgangsmarkedet fungerer. Den kan leses her.

 

Kl. 11.30:

Mark Ogden i Telegraph skriver at det i dag er seks år siden Sheikh Mansour overtok Manchester City. En kan trygt si at akkurat den overtakelsen forandret overgangsmarkedet drastisk...

 

Kl. 11.20:

Seks klubber i Premier League har brukt mer penger netto enn Liverpool i dag. Det vil bli syv så snart Anthony Martial sin overgang går i orden for Manchester United.


 

Kl. 11.10:

Liverpool Echo rapporterer at West Bromwich vil betale en liten sum for José Enrique, som er inne i det siste året på sin kontrakt. Liverpool har vært desperat etter å kvitte seg med spanjolen, som har Joe Gomez og Alberto Moreno foran seg i køen, og tjener £65,000. I sommer har han trent alene, og fått beskjed om at han ikke har noen fremtid i LFC.

 

Kl. 11.00:

West Ham har nå bekreftet at de låner den tidligere røde Victor Moses fra Chelsea denne sesongen.

 

Kl. 10.45:

Da nærmer det seg. James Pearce i Liverpool Echo bekrefter at en avtale er i boks for overgangen til José Enrique.


 

Kl. 10.30:

Press Association-journalist Carl Markham mener Liverpool har handlet ferdig for sommeren, og at José Enrique nå nærmer seg West Bromwich.


 

Kl. 10.15:

Premier League-klubbene har kjøpt mye fra Bundesliga denne sommeren. Roberto Firmino-overgangen bidro godt til denne oversikten.


 

Kl. 10.10:

Liverpools hovedprioritet i dag vil være å kvitte seg med José Enrique. Nå ser det ut til at en lykkes - for Sky Sports News melder at spanjolen skal på medisinsk sjekk i West Bromwich. Det har ikke kommet noen meldinger om det er permanent eller snakk om en låneavtale.

 

Kl. 10.05:

Mens det ligger an til å bli en rolig dag for Liverpool, er det travelt for flere av våre rivaler. Everton har nettopp bekreftet kjøp av Ramiro Funes Mori, for en overgangssum på £9,5 millioner.

Samtidig sitter hele fotball-Europa og følger med på hva som skjer på Old Trafford. I går ble det kluss med papirene, så overgangen til David de Gea ser ut til å ha gått i vasken. De er i ferd med å sikre seg en ny spiss, og en venter på bekreftelsen av kjøpet Anthony Martial fra Monaco. Ifølge britisk presse er overgangssummen £36 millioner, men nå har visepresident Vadim Vasilyev gått ut og sagt overgangssummen er på hele €80 millioner - £58,8 millioner.

Victor Moses hadde ikke noe stort låneopphold i Liverpool for to sesonger siden. Nå melder SkySports at han vil skrive ny kontrakt med Chelsea, og deretter bli sendt rett på utlån til West Ham.

 

Kl. 10.00:

Aldri et overgangsvindu uten at LFC linkes til Andriy Yarmolenko. De siste ukene har den ukrainske landslagsspilleren blitt linket til Tottenham, Everton og Barcelona - men nå er det Liverpools tur. Det er Daily Star og Daily Express (men ikke velinformerte Paul Joyce) som melder at de helrøde forbereder et bud på £14,5 millioner. 

Tuttomercato vil ha det til at Real Madrid jakter Alberto Moreno etter at Fabio Coentrao gikk til Monaco.

Daily Express har nå fulgt opp tweetene om at Tiago Ilori har takket nei til Sunderland. Portugiseren skal ha vært bekymret for om han ville få spilletid under Dick Advokaat, 

 

Kl. 09.45:

Da ser det ut til at en låneavtale for Tiago Ilori til Sunderland kan legges død.

 

 

 

 

 

Kl. 09.30:

José Enrique har som Mario Balotelli og Fabio Borini trent alene i sommer, og fikk ikke være med på klubbens Asia-turné. Spanjolen har fått beskjed om at han kan finne seg en ny klubb, og det er den største profilen fra førstelaget en forventer at vil finne seg en ny arbeidsgiver før vinduet stenger. Tidligere i sommer ble han linket til Newcastle, men det virker nå å ha kjølnet.

 

Tiago Ilori har de to siste sesongene vært utlånt, og mye tyder på at det går mot nok et utlån for portugiseren som imponerte i sommerens U21 EM. Han har blitt linket til Sunderland, hvor han kan bli lagkamerat med Fabio Borini og Sebastian Coates - men andre rapporter, fra troverdige Paul Joyce i Daily Express, hevder at han allerede skal ha takket nei.

Ungguttene Ryan Kent og Jack Dunn vil trolig lånes ut i løpet av dagen. Førstnevnte er ønsket i Swindon. Vi følger utviklingen utover dagen!