Herbie Kane gleder seg til VM-kamp mot Brasil

Herbie Kane, Trent Alexander-Arnold og England U17 spiller i kveld mot Brasil i VM. Kampen sendes direkte på Eurosport 2.

- Det er en enorm kamp, vi vet at dersom vi vinner er vi i en utmerket posisjon til å gå videre, sier Herbie Kane til TheFa.com. Liverpool-spilleren er med i troppen sammen med Trent Alexander-Arnold, i VM for U17 som spilles i Chile. Kane spilte hele kampen da England i første kamp i gruppespillet fikk 1-1 mot Guinea. I den andre kampen i gruppe B tapte Brasil med 1-0 mot Sør-Korea.

- Vi vet at siden de tapte deres første kamp må de også vinne, understreker Kane før møtet mot Brasil.

- Det vil bli en fantastisk opplevelse. England mot Brasil er en kamp fansen vil se, det er to store fotballnasjoner som møter hverandre i et VM – det blir ikke stort større enn det.

- Personlig liker jeg å tekste meg mot de beste spillerne i verden i min aldersgruppe. Det viser hvor du står og hva som skal til for at du kan være blant de beste.

- I internasjonal fotball behøver du å være svært disiplinert, og hvis du ikke spiller på ditt beste vil du bli straffet. Den kunnskapen jeg skaffer meg fra denne turneringen vil være viktig i min utvikling som spiller, jeg håper bare at jeg blir tatt ut på laget.

Kampen har avspark kl 22.00 og sendes direkte på Eurosport 2.