Hevder Mignolet sliter med låret

Engelsk avis melder at målvakten har en kjenning i hamstringen. Mamadou Sakho er klar, sier sjefen.

Bortsett fra tre kamper har sisteskansen spilt samtlige så langt denne sesongen, men kort tid før Watford-oppgjøret skriver tabloidavisen Daily Express at Simon Mignolet må sjekkes for en skade i hamstringen.

Det er foreløpig uvisst om han rekker ligakampen som spilles på Vicarage Road søndag ettermiddag.

Fra før må Liverpool klare seg uten Dejan Lovren, James Milner, Daniel Sturridge, Danny Ings, Joe Gomez, Jordan Rossiter og Jon Flanagan mot Watford, men Mamadou Sakho er tilbake.

Saken fortsetter under.

– Laget må hjelpe Sakho

Franskmannen, som har vært ute siden tapet for Crystal Palace for seks uker siden, kommer rett inn i startelleveren etter at Lovren måtte bæres av banen med et stygt kutt i kneet forrige helg.

– Mamadou har trent helt normalt. Det er en god situasjon. Han kom i gang med normalt trening i forrige uke, og nå har han fullført denne uka. Holder det seg slik, blir han klar, sier manager Jürgen Klopp, ifølge Liverpool Echo.

– Nå har han hatt mange uker ute, og alt er annerledes, men når vi alle jobber sammen som et lag, er det enklere for midtstopperne å spille en normal kamp. Vi har lyst på Mamadous kvaliteter og styrke, men laget er nødt til å hjelpe ham, legger han til.

Avspark mellom Watford og Liverpool er søndag klokka 14.30.