Hevder O’Driscoll blir ny Liverpool-assistent

Sean O’Driscoll skal ifølge flere aviser slutte som sjef for England U19-landslag for å bli assistentmanager i Liverpool.

57 år gamle Sean O’Driscoll har tidligere vært manager i Bournemouth, Doncaster Rovers, Crawley Town, Nottingham Forest og Bristol City, og leder nå Englands U19-landslag.

Den jobben har han hatt siden september i fjor. 

Nå skal han imdilertid ha takket ja til å bli ny assistentmanager i Liverpool, etter at Colin Pascoe måtte slutte etter sesongen. Det skriver både The Times, Telegraph, Express og Liverpool Echo. 

Rodgers: - En av de beste

Rodgers og O'Driscoll deler mange av de samme filosofiene i forhold til teknisk spill og spillerutvikling.

Rodgers har tidligere ment O'Driscoll hadde fortjent en sjanse som manager på øverste nivå i England.

- Han er en av de beste trenerne jeg har kommet over. Han har aldri fått sjansen i toppdivisjonen. Hans lag hadde bevegelse, de var tekniske, men han vil sannsynligvis aldri få sjansen på et høyere nivå, sa Rodgers i 2014.

BYTTET UT: Neste sesong sitter verken Mike Marsg eller Colin Pascoe ved Brendan Rodgers side på kamper. 

Fra U16 til førstelaget

Men nå får han sjansen ved siden av Rodgers på benken i Premier League. Tidligere har Pepijn Lijnders blitt en del av trenerteamet i Liverpool, etter at han tok steget opp fra akademiet. 

Pepijn Lijnders kom til LFC for et år siden, og har hatt ansvaret for klubbens U16-lag på akademiet. 32-åringen har et godt rykte fra sine tidligere jobber i PSV Eindhoven og Porto, og skal ha imponert Liverpool-ledelsen nok til at han nå vil forfremmes og bli flyttet opp i trenerteamet rundt førstelaget for å ta over etter Mike Marsh - som ikke fikk fornyet kontrakten etter sesongen.

Rodgers håper ifølge Express at den nye assistenten skal være på plass allerede til 6. juli når spillerne samles til første dag av preseason.

LES OGSÅ: - Liverpool har tydelig lært av feilene fra 2014