Hyller Sakhos innsats for U21

Trener Michael Beale hyller Mamadou Sakho for innsatsen han la ned for Liverpool U21 i førsteomgangen mot Everton i går kveld.

Sakho ble byttet ut etter første omgang, som planlagt på forhånd, for franskmannen jobber seg gradvis i form igjen etter skade.

- Sakho er utrolig profesjonell, sier U21-manager Michael Beale til Liverpoolfc.com.

- Dette er andre gang han er i aksjon for U21. Han spilte mot West Ham forrige sesong også. Jeg synes han var strålende i første omgang.

- Han er en flott rollemodell for våre gutter. Når de gikk på banen igjen i andre omgang, var han frempå og sa: «Ikke tap denne kampen – sørg for at dere vinner».

- Jeg sa til guttene at nå ville de definitivt vinne, i frykt for å møte Sakho i garderoben etter kampen!

- Sakho fikk vist nivået sitt. Det er stor forskjell på Premier League-fotball og U21, og Sakho demonstrerte det i første omgang.

Innbytterne Daniel Clary og Harry Wilson avgjorde kampen til Liverpools fordel i går kveld.


- Harry var skuffet som ikke fikk starte. Jeg trodde kampen ville bli for fysisk i startfasen for ham. Jeg sa til ham at jeg trodde han ville komme innpå og score vinnermålet. Jeg vet ikke om han trodde meg, men han gjorde i alle fall det til slutt. Jeg ropte til spillerne at de måtte gi ham ballen. Jeg ropte trolig for mye til dem. Jeg hadde bare en følelse av at han ville få en sjanse. Vi vet alle at Harry kan score slike mål, sier Beale om det utsøkte vinnermålet.

- Vi fikk utligningen til Danny på riktig tidspunkt. Han var også skuffet over at han ikke fikk starte. De to var de to som imponerte meg mest, for de kom innpå og scoret målene. Dan har hatt en fantastisk sesong, så jeg er spent på fortsettelsen.

Jordan Williams utmerket seg også med bra spill, først i forsvar og deretter på midtbanen.

- Utviklingen til Jordan har vært enorm. Jeg husker han kom inn på laget i fjor etter et langt skadeavbrekk. Nå kan vi se hvor sterk han er, og han har fått selvtillit gjennom å trene fast med førstelaget. Vi må sørge for at vi gir ham nok spilletid. Det er selvsagt spennende at han er på Melwood, og jeg er sikker på at han vil være Liverpool-spiller i mange år fremover.