I samtaler med Fiorentina

Fiorentina og Liverpool forhandler om en overgang for Fabio Borini, men det er langt fra sikkert at klubbene kommer til enighet om en avtale.

Velinformerte Chris Bascombe i Telegraph konstaterer at Liverpool har holdt samtaler med Fiorentina om en mulig overgang for Fabio Borini.

Liverpool har forsøkt å kvitte seg med den italienske spissen i over ett år, uten å lykkes. Anfield-klubben aksepterte bud både fra Sunderland og Queens Park Rangers i fjor sommer, men Borini ønsket ikke å slutte seg til noen av klubbene.

Fiorentina-ledelsen befinner seg i London i kveld, i forbindelse med en treningskamp mot Chelsea, og Bascombe slår fast at Serie A-klubben har hatt diskusjoner med Liverpool om en avtale.

UØNSKET: Mario Balotelli og Fabio Borini får ikke lenger trene sammen med den øvrige Liverpool-troppen.

Bascombe er langt fra sikker på at samtalene som pågår vil resultere i en permanent overgang for Borini, selv om Liverpool er ivrige etter å kvitte seg med angriperen og Borini selv nå skal ha innsett at han må komme seg videre i karrieren.

Borini var Brendan Rodgers sitt første spillerkjøp som Liverpool-manager i 2012, da han ble hentet fra Roma for 11 millioner pund. Italieneren inngår ikke lenger i Rodgers sine planer for Liverpools førstelag, og han har sammen med Mario Balotelli og Jose Enrique trent i en liten separat gruppe på Melwood denne sommeren.

LES OGSÅ: ANGRIPERE SNART FERDIG I KLUBBEN