Ibe og Gomez ranet med seg tre poeng

England U21 vant 1-0 over Norge U21 i en EM-kvalifiseringskamp på Marienlyst i Drammen i kveld.

Engelskmennene må være svært godt fornøyd med resultatet, som må beskrives som et av tidenes ran. Norge, med Martin Ødegaard i spissen, rundspilte til tider engelskmennene etter alle kunstens regler, men hjemmelaget klarte ikke å få ballen i mål, selv etter et voldsomt trykk utover en andreomgang der England nesten ikke var over midtbanen.

Kampen ble avgjort like før pause, når Nathan Redmond skaffet England et straffespark, som James Ward-Prowse satte sikkert i mål.

Joe Gomez og Jordon Ibe spilte hele kampen. Gomez var en del av et hardtarbeidende forsvar, som hadde en stri dag på jobben, men som altså holdt buret rent, og må si seg godt fornøyd med det.

Ibe viste glimtvis prov på sin hurtighet, og hadde et kjemperaid på en kontring i det 66.minutt, der han lurte hele Norge-forsvaret, men avsluttet like utenfor fra god posisjon.