Ibe ute i fire uker

En kneskade holdt Jordon Ibe ute av troppen mot Manchester City i går. Nå melder Paul Joyce i Daily Express at 19-åringen trolig er ute i én måned. Steven Gerrard tilbake i løpet av uka.

Den unge kantspilleren gikk av banen mot Besiktas i Istanbul sist torsdag fordi han hadde pådratt seg en leddbåndskade, skriver Express-journalist Paul Joyce i formiddag. Liverpool Echo bekrefter nyheten.

Ibe, som ligger an til å bli tilbudt en ny kontrakt på Anfield, går dermed glipp av onsdagens ligamøte med Burnley, bortekampen mot Swansea mandag 16. mars og trolig hjemmekampen mot Manchester United i slutten av måneden. Han hadde uansett ikke spilt mot Blackburn i FA-cupen fordi han har spilt i turneringen for Derby tidligere denne sesongen.

Gerrard snart klar

Avisen melder samtidig at Steven Gerrard mest sannsynlig er tilbake i spill denne uka. Kapteinen har vært ute av Liverpools fem siste kamper med en skade i hamstringen. Dersom oppgjøret mot Burnley om to dager kommer for tidlig, forventes han å bli klar til Blackburn-kampen kommende søndag.