Ikke enige om prisen på Ings

Burnley ønsker seg det dobbelte av hva Liverpool har tilbudt for Danny Ings.

Mandag ble det klart Danny Ings blir Liverpool-spiller, når kontrakten hans med Burnley går ut i slutten av måneden. 

At 22-åringen kommer på free transfer, betyr likevel ikke at han på noen måte kommer gratis til Liverpool. Og selv om han av flere eksperter omtales som et «røverkjøp», er prisen på hva Liverpool må betale fortsatt ikke avklart.

- Selv om Liverpool ennå ikke har blitt enig om en kompensasjonssum med Burnley for spissen, håper klubbene at de skal klare å komme til enighet uten å involvere Premier League, skriver Tony Barrett i The Times.

Liverpool skal ha kommet med et tilbud på 5 millioner pund for Ings. Burnley skal være ute etter det dobbelte, etter at Tottenham kom på banen og var villig til å tilby 12 millioner pund. 

Siden Ings er under 24 år og selv bestemmer hvor han skal spille, har Burnley rett på en utviklingskompensasjon når han forlater klubben, og hvis klubbene ikke blir enige om summen blir det bestemt av Professional Football Compensation Committee.

Ifølge Daily Mail er den tidligere høyeste prisen som er kommet fra kommisjonen 6,5 millioner pund. Det var for Daniel Sturridge da han kom fra Manchester City til Chelsea i 2010. Men denne rekorden kan bli slått om Ings-overgangen kommer til komiteen.