Ikke fornøyd med Balotelli

Brendan Rodgers var ikke fornøyd med Mario Balotellis innsats i sluttminuttene mot Besiktas, og har fortalt italieneren at han må jobbe enda hardere om han skal spille seg til en plass i Liverpools startoppstilling.

Balotelli har bidratt med sene vinnermål mot Tottenham og Besiktas den siste tiden, og han sendte også i vei frisparket som førte til Adam Lallanas vinnermål mot Crystal Palace.

- Han må jobbe enda hardere enn da han kom inn mot Besiktas om han vil etablere seg på laget, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg var egentlig ikke fornøyd med prestasjonen hans mot Besiktas. Vi må sørge for at alle jobber for laget hele tiden, og han sluttet å jobbe etter at han hadde scoret på straffesparket. Han må forbedre den siden av spillet sitt dersom han skal spille i angrepet vårt i stedet for å sitte på benken.

- Han bidrog ved å score målet, men det er hva han er betalt for å gjøre. Han må fortsette å være effektiv foran mål, og vise at han kan ha en positiv innvirkning på laget uansett som han starter på benken eller spiller fra start.

- I et annet land og i et lag med en annen spillestil ville scoringer vært alt som hadde betydd noe, men i dette laget krever vi mer enn det.