Ikke nærmere Benteke

Liverpool fortsetter samtalene med representanter fra Aston Villa om fremtiden til kraftspissen Christian Benteke, men i likhet med Liverpool firer ikke de vinrøde på kravet om penger.

Birmingham-klubben nekter å selge Benteke for mindre enn de 32,5 millioner pundene som aktiverer utkjøpsklausulen, og Liverpool nekter å legge så mye penger på bordet.

Dermed står klubbene fortsatt på stedet hvil, skriver Paul Joyce i Daily Express. Men laget fra Merseyside, som søndag ble enig om å selge Raheem Sterling for 49 millioner pund, kaster ikke inn håndkledet ennå.

Les også: Clyne nøkkelen til Benteke-suksess?

Benteke var ubenyttet innbytter da Aston Villa tapte en treningskamp mot Fulham lørdag kveld, men fortsetter å være midtpunktet i samtalene Liverpool har med Paddy Reilly, rekrutteringsdirektøren til Birmingham-klubben.

Liverpool har allerede et forhold til Reilly, som tidligere var ansatt hos de helrøde, og de håper ifølge Daily Express å kunne overtale Aston Villa med å love at en eventuell overgangssum betales umiddelbart i sin helhet.

Les også: Sherwood tror Benteke blir

Den belgiske landslagsangriperen kom til Premier League-klubben for rundt 7 millioner pund i august for tre år siden. Han står med 49 fulltreffere i klubben frem til nå.