Ilori og Portugal med drømmestart mot England

Tiago Ilori sto i mot Harry Kane og de andre engelskmennene da Portugal tok alle poengene i åpningskampen under EM for U21-landslag. Innhopp for Danny Ings.

Portugal vant 1-0 mot England etter en scoring av Joao Mario etter 58 minutter. Tiago Ilori spilte hele kampen i et solid midtforsvar hos portugiserne. Han hadde også en heading i 1.omgang som nær hadde gitt scoring.

Danny Ings kom inn som innbytter etter 74 minutter og bidro til at England fikk et trykk mot sin motstander det siste kvarteret av kampen. Det nærmeste Ings kom var imidlertid et langskudd like på utsiden av mål, som var ganske symptomatisk for avslutningene til engelskmennene i denne kampen.

- Jeg mener det kun er sterke lag i denne turneringen, inkludert Portugal, uttalte Ings før England starter sitt gruppespill mot portugiserne i kveld.

- Med den kvaliteten som vi har i troppen, innstillingen som vi har i troppen, er jeg sikker på at alle lag i turneringen frykter oss siden vi var ubeseiret i kvalifiseringen.

De to andre lagene i gruppe B, Italia og Sverige, møttes i en dramatisk kamp tidligere i kveld. Italia tok ledelsen på straffe i 2.omgang, og tok ledelsen 1-0 samtidig som svenskene fikk en mann utvist. Med ti på banen utlignet Sverige, før en italiensk spiller også fikk rødt kort. Mot slutten av kampen avgjorde Sverige til 2-1 på straffespark.

I neste kamprunde spiller England mot Sverige, mens Portugal møter Italia.