Ilori spilte hele kampen da Bordeaux vant

I ettermiddag fikk Liverpool-utlånte Tiago Ilori spille samfulle minutter for franske Bordeaux, som slo bunnlaget Lens på hjemmebane. Sebastián Coates var plassert på benken i nordøstderbyet.

Den 22-årige portugiseren skal ha gjort en god figur på høyre stopperplass. Stillingen var målløs i 81 minutter på Stade Chaban-Delmas, før brasilianske Mariano sendte vertene i ledelsen. Lens utliknet imidlertid bare fem minutter senere, men Nicolas Maurice-Belay ble helten for Bordeaux med en scoring på overtid.

Les også: Sunderland fortsetter å følge Ilori

Ilori, som spilte sin fjerde kamp på rad i midtforsvaret, vartet blant annet opp med en eminent takling som trolig hindret baklengsmål etter halvtimen, ifølge franskmennenes Twitter-konto.

Dette var Liverpool-spilleren sin ellevte kamp på utlån i Ligue 1 denne sesongen. Han står foreløpig med én nettkjenning, fra bortekampen mot Saint-Étienne i september, og laget har holdt nullen to ganger med den raske stopperen på laget.

Bordeaux ligger nå på en foreløpig sjetteplass etter 31 runder, men Montpellier har muligheten til å utlikne poengfangsten dersom de slår Monaco på bortebane i en hengekamp tirsdag kveld.

Les også: Origi scoret og brant straffe i går

Sebastián Coates var nok en gang ikke med i startelleveren til Sunderland, som tok imot Newcastle i et lokaloppgjør på Stadium of Light. Den lange forsvareren fra Uruguay har ikke spilt i Premier League siden han ble byttet inn mot Manchester City på årets første dag. Sist han fikk være på banen, var i en FA-cupkamp mot Fulham 24. januar.

Fra sidelinja kunne 24-åringen se laget sitt vinne 1–0 etter en fulltreffer av Jermain Defoe i første omgang.

Video med tillatelse fra TV 2.